Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt az oldalt csak akkor olvasgasd, ha biztosan tudni szeretnéd, mi fog történni a következő részekben illetve itt lehet találgatni, beszélgetni arról, mi fog történni az elkövetkező részekben.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

interjú

Jenny, 2010.11.26 20:56

haha kösszi, pedig már kijöttem a gyakorlatból XD

nahjoh off topic vége! :D

interjú

Judy, 2010.11.26 20:45

Gyors volt, már megy is ki főoldalra ;)

befejezve...

Jenny, 2010.11.26 20:36

Judy: elküldve! :) és tényleg nincs mit, örülök ha segíthettem!

fordítás

Judy, 2010.11.26 20:13

Jöhet mail-ben ide: merlinsorozat@gmail.com
Még 1x köszi!

fordítás

Jenny, 2010.11.26 20:07

nincs mit :) majd ide illesszem be v. küldjem el vmi emailre? utóbbi esetén kérnék egy címet!

fordítás

Judy, 2010.11.26 19:26

Tényleg, hát ez szuper, nagyon nagy segítség! A kisebbekkel már megvagyok, a Colin-os volt még hátra, akkor ez így szuper lesz! Köszi!!!

fordítás

Jenny, 2010.11.26 19:22

judy szívesen fordítok de csak a colinos interjú van meg nekem teljesen :) annak neki is állok aztán ha van még csak szólj! szívesen segítek, imádom ezt a sorit!

finálé

Judy, 2010.11.26 18:56

Mindjárt szombat! :)))
10 kitalálósdis lehet, h nem lesz, mert a múlt héten sem volt, pedig vártam én is.
Kiteszem az interjúkat a főoldalra is, csak tegnap már nem volt időm ennyit lefordítani. Márpedig ezeket most érdemes ;) Jenny, neked biztos gyorsabban menne ;)
Pierrefonds-ba én is ellátogatnék, vagy lennék mondjuk statiszta, miközben forgatnak :)
Az angol Amazon 2011.01.24-et ír a 3. évados boxset megjelenésre. Az első kettőnek olyan szép a doboza, nem tudom, ez a harmadiknál csak ideiglenes kép-e, de nem illik a sorba.

mondakör

Camriana, 2010.11.26 16:08

Én most azt olvastam a wikipédián, hogy a Szent Grál Percivallal és a sorozatban Halászkirályként bemutatott alakkal hozható összefüggésbe, legalábbis a legenda szerint. Azt írják, hogy az a király őrzi aki sebesült, de sem meghalni, sem meggyógyulni nem tud, és a birodalma is egy terméketlen pusztaság. Úgy látszik akkor az írók ezt a részt ketté szedték a sorozatban és külön mutatták be a Halászkirály történetét és külön a Percival-Grál sztorit is.
Kiváncsi leszek még arra is, hogy az Excaliburt hogyan kapcsolják majd Arthurhoz. Vajon meg lesz-e a kőből kihúzós eset vagy itt is lesz valami kis változtatás!?

finálé

Jenny, 2010.11.25 21:18

OMGOMGOMG legyen már szombaaaaaaat :D várom h megjelenjen a szokásos 10 kitöltögetős tidbit :)

judy köszi, h bemásoltad az interjút, csak a colinosat olvastam és már akkor elkezdtem kb ugrálni h juhhéééé :D

és tök jó, azis kiderült h le lesz zárva a csata.. am. szem minden évben úgy készülnek, ha véletlen kaszálnák őket, akkor ne egy nyitott sorit hagyjanak ott, hanem vmennyire lezárják. minth még a berendeléskor forgattak, ergő pár dolgot változtathattak, h nyitva hagynak pl.: a változások kezdtetét jelentő dolgokat ... de ez csak egy vélemény :)

isteneem pierrefondsba akarok menniiii <3

am aktív LJ látogató vagyok, ezért látom hamar a dolgokat, de a digital spyos interjút nem láttam fent camelot love-on...

btw azért télleg elég jól megtippeltem a dolgokat.. s 3x-oros hurrá ezért:

"The formation of this special group marks a new era and I can't wait to start exploring where we can take them in the next series." galahadra leszek kíváncsi h-h oldják megh nem lancey fia XD bár lehet őt még kihagyják....

am kicsit off-topic, de nem tudjátok mikor jelenik meg a s3 boxset? a season 1, season 2 box setet megrendeltem mikire de a 3.-at felesbe nem akartam merh csúnyán nézne ki mellettük XD

interjúk

Camriana, 2010.11.25 21:05

Köszi, hogy bemásoltad ide a részleteket, hát ezek alapján nem akármilyen évadzárónak nézünk elébe. Ha a Google Translate-nek igaza van akkor tele lesz hátborzongató jelenetekkel. :) Úgy látszik nagyon határozott elképzelése van az íróknak, hogy milyen irányba tartanak és mit akarnak kihozni a sorozatból..

új interjúk +

Judy, 2010.11.25 20:23

Ez pedig egy részlet a Colin-nal készült interjúból:

It seems like there's big changes ahead for the show. Does this feel like the end of an era?
"It kind of does. It seems like things would be completely different, going into a fourth series. Having come out of the crisis at the end of the final episode, Camelot's going to be a very different place. You see Arthur acting more like a king. Whether that means he's really on the brink of taking the throne, I don't know. But it's certainly feeling very close. Merlin is also going to be a changed person. It definitely does feel like once this hurdle is jumped, Camelot is going to be a changed place."

új interjúk

Judy, 2010.11.25 20:20

A Digital Spy-on ma 5 új hír is megjelent.

Merlin producer Rachel Knight has revealed details about the show's third series finale.

In a post on the BBC TV blog, Knight confirmed that the final two episodes of the run would see the return of Excalibur and the formation of the Knights of the Round Table.

"For those of you that haven't guessed, we are finally bringing together that infamous group of warriors," she wrote. "The formation of this special group marks a new era and I can't wait to start exploring where we can take them in the next series."

Knight also hinted that the two-part finale, titled 'The Coming of Arthur', would be "full of spine-tingling moments".

"Without a doubt, the most exciting points of each series for me are when we take iconic moments from the legends and spin them in our own way," she continued. "This series sees more of those moments than ever [before]."

új interjúk?

Camriana, 2010.11.25 19:48

Milyen új interjúkra gondolsz, Judy?

3x13

Camriana, 2010.11.25 19:46

Szuperjó ez az új trailer! Szerintem még az évadnyitónál is jobb lesz ez a 2 epizód. Excalibur, Kerekasztal, lovagok, a Grál... Már alig várom!!!!
Valóban csak 10 hely van az asztalnál, Judy, de szerintem, legalábbis egyelőre, még így sem lesz tele..
Úgy tűnik nekem, hogy ez a trailer a duplarésznek az előzetese, hisz vannak benne olyan jelenetek is amelyek már most a 3x12-ben fognak történni.

3x13

Judy, 2010.11.25 19:33

Jenny, úgy tűnik, teljesül a kívánságod, megalakul a kerekasztal, összegyűlnek a lovagok, új kor köszönt be a negyedik évadra - ez derül ki az új interjúkból.
Az új trailer tényleg király, nagyon hamar elcsípted ;)
Az élet kelyhe - nem mondják, hogy ez a grál, de a helyzet az, hogy a leírás szerint teljesen ráillik. És igen, a legendában úgy történtek a dolgok, ahogy írtad... de itt a sorozatban megszokhattuk, átértelmezik a dolgokat. A Halászkirály legendája is más eredetiben, mint itt volt.
Az új trailer-ből az asztalt nem értem. Ugye, 12 lovag van, én viszont csak 10 helyet számoltam az asztal körül, de lehet, hogy nem jól látom...

312, 313

Jenny, 2010.11.24 22:13

haaj nemmondjátok h uther marad :( imádom ASJ-t de ideje továbblépni.. plusz azt mondták h nem nyomnak reset gombot.. oh well:S

én annak örülnék ha a lovagok következő évadól állandó szereplők lennének... és arthur ha még nemis lenne király, de mondjuk uther vmiért képtelen lenne uralkodni és arthur átvenné a helyét.. uther lenne névlegesen a kirly de arthur uralkodna.. és szépen elkezdené a változtatásokat :)

viszont legjoban még mindig azt nem értem h akkor az egyik képen ahol gwain, eléyan, percival már lovagok és gwent kísaérünk.. szal én asziottem h ott már arthur a király, és kinevezte őket.. ugy értem uther sose engedné.. plusz mi a fenéjért kisérnék gwent ha nem azért, mert már királynő.. gahh nem bírok ki még egy heteeeeet XD

hülye kérdés: ez az élet kelyhe v. mi a fene? ez a grál v. mih? *pirul* mert azt nem a galahad találja meg? így csak ő ülhet arra a bizonyos székre a kerek asztalnál?

btw az új trailer epiiiiiiic.. leszámítva a falat, amelyik úgy látszik megadta magát colin súlyának és visszapattant :D

3x12-13

Camriana, 2010.11.24 22:02

Annyira jó lenne majd egybe látni a két részt csak az a baj, hogy biztos nem fogom tudni megállni most hétvégén hogy ne nézzem meg. Nehéz ügy! :)

4. évad

Camriana, 2010.11.24 20:03

Én is abban bízom, hogy ha elkezdik ugyanúgy forgatni mint az előző évadokat akkor még nyugodtan kezdődhet az évad szeptemberben. Csak a 10 részes berendelésen kéne változtatni. És egyetértek veled abban is, hogy idén a karakterfejlődést tekintve én is többet vártam volna..
Ezen az "egy főszereplő végleg távozik" dolgon agyalok még. Akkor ki lesz az? Csak nem Morgause?! Vagyis felőlem távozhat, de én abszolút nem titulálnám őt főszereplőnek és nem is lenne az nagy változás szerintem. Gaius meg lehet elmegy Alice után és azért csak pár részben bukkan majd fel, de akkor ő sem lehet a végleg távozó ember.
Nagyon kiváncsi lennék az írók elképzelésére a 4. és 5. évadot illetően. Én nem örülnék egyébként ha azzal lenne vége a sorozatnak hogy Arthur király lesz, persze gyönyörű befejezés lenne meg minden, de én valahogy kiváncsi lennék arra is, hogy hogy uralkodna, milyen király lenne belőle stb..

4. évad + 3x13 részlet

Judy, 2010.11.23 23:09

Egy biztos, tavasszal megint elkezdik a forgatást. A nézettség valóban szuper, ha így haladunk, az évadzáró részek minden eddigi rekordot meg fognak dönteni. Hátha ez alapján az őszi premier mellett döntenek, meglátjuk.
A Reset-től most nem félek annyira, nagyon-nagyon lassan, de fejlődik Merlin és Arthur karaktere is, bár ettől az évadtól sokkal többet vártam volna.
Morgana szerintem sem távozik, a legendában még sok történet épül az alakja köré. Morgause/Emilia Fox a kisbabájával lesz elfoglalva, de persze lehet, hogy tavaszra visszajön.
Egyébként osztom az aggodalmadat, mivel én is Uther-t gondoltam távozónak. Ezek után lehet, hogy Gaius lesz a távozó és ez azzal jár, Merlin-nek egyedül kell nehéz döntéseket meghoznia.
Szerintem a cím sem elterelés, szépen lassan előkészítik a terepet Arthur uralkodására.
Ez a részlet olyan szép Gaius és Merlin között, mintha már itt búcsúzkodnának.