Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt az oldalt csak akkor olvasgasd, ha biztosan tudni szeretnéd, mi fog történni a következő részekben illetve itt lehet találgatni, beszélgetni arról, mi fog történni az elkövetkező részekben.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

children in need

Jenny, 2010.11.18 20:30

jéé télleg hnap már 19-e :)
alig várom végre...

mondjuk a christmas special még jobb lenne.. ugye az full 40ps rész lenne? nem csak egy pár perces extra?

vagy ami még jobb lehetne ugy, mint a doctor whonál,h másfél órás külön rész :)

Judy: és igen nagyon várom az évadzárót :) vhogy a merlinnek sikerült a totál kedvenc sorimmá kinőnie magát, pedig mikor anno elkezdtem s1-al... akkor csak azért néztem mert minden más sorinál téli szünet volt már.. és a 13 rész kihúzt addig.

tök jó h vannak magyar merlin fanok, már kicsit untam h folyton angolul kell dumálnom XD

évadzáró

Camriana, 2010.11.18 20:18

Láttuk a trailert, én azt a részt speciel vagy százszor.. :) Amúgy nekem is az az egyik legfőbb aggodalmam, hogy túl sok minden kell, hogy történjen a 2 rész alatt, nem lesz-e esetleg összecsapott?
Az pedig valóban nagy kérdés, hogy ki fog meghalni illetve ki fog majd eltűnni.. Mondjuk Gaius esetleges halála nem változtatná meg gyökeresen a dolgokat, ellenben Utheré annál inkább.. Én nagyon kiváncsi vagyok, hogy az írók számára eljött-e már az a pillanat, hogy Arthurból királyt csináljanak.. Ha valóban 5 évados lesz a sorozat akkor ha úgy vesszük már nincs sok hátra, és ha Merlin képességeit még mindig nem akarják felfedni Arthur előtt, akkor elvárható lenne, hogy legalább egy másik dologban történjen előrelépés.. Remélem nem minden fontos pillanatot az 5. évad utolsó részére kívánnak hagyni.. :)

kósza hírek

Judy, 2010.11.18 20:12

Azt csiripelik a madarak, h holnap lehet, hogy jön egy Merlin in Need-es anyag. Karácsony tájékán pedig egy Christmas Special. Jó lenne :)

évadzáró

Judy, 2010.11.18 20:10

Én is bízom benne, hogy valamennyire lezárják. Jó lenne úgy, mint az évadnyitó volt, egy kerek történetnek, a cliffhanger meg a 3x12 végén lesz valószínűleg.
Nem tudtam, h verscím az epizód cím, köszi az infót.
Az az érzésem, nagyon várod az évadzárót ;)
Sok minden történik majd, az biztos. Lehetett volna az évadban több olyan epizód, ami előrébb viszi a történetet, akkor nem maradt volna minden az utolsó két részre.

excalibur, 313

Jenny, 2010.11.18 19:12

láttátok azt az évad trailert amiben az excaliur kiemelkedik a tóbol és valaki fogja?

hát az Freya lesz .. mivel egész camelotban egyetlen tó van és persze merlin pont oda dobta a kardot ahova szegény csajt "temette".

am meg elég régóta lehet tudni h freya visszatér... és nem sok más lehetőség maradt számára.

am ez most télleg elég kétesélyes.. elég sok mindent kell abba a 2 részbe sűríteni.. csata.. ki kell derülni dolgoknak (morgana arthur tesója pl), aztán vhogy lancelotból, gwainből, elyan lovagot kell csinálni.. és volt egy olyan spoiler is h gwent is megjutalmazzák (ergó vmiképp nemes lesz), ugyebár freya, excalibur.. sztem vmiképp megkérdőjeleződik,h arthur mennyire jogosult e trónra tekintve h morgana a NŐVÉRe.. és lehet ezért is kell az excalibur...

aztán egy szereplőnek meg kell halnia, egynek meg eltűnnie.. hümm utóbbira morganát tippelem, előbbire meg gaiust..

tekintve h a coming of arthur az egy tennyson vers s lehet h pár dolog amiről szó van benne megtörténik.. pl meghal benne merlin +tanítója" khm.. jó azért gwen/arthur eljegyzést nem várok XD bár van egy spiler vid amiben lovagok kísérik gwent (oké.. egyáltalán miért?!), ott van lovagi ruhában már lancelot, gwain, leon, elyan, percival... aztán gwen leszáll a lóról és szimplán megcsóklja arthur mki előtt.. és arthuron nincs lovagi ruha.. azis érdekes.. szal kiváncsi leszek :) plusz nem értem mért nem száműzik azon nyomban gwent.. lehet h történik vmi utherrel.. nah jóh asszem hagylak titeket az őrült ötleteimmel.. csak mindenhol mást olcasok és már kezdenek kavarodni a dolgok :P

évadzáró

Camriana, 2010.11.18 11:58

Én bánnám. :) Több mint egy évet várni majd arra, hogy folytatódik a csata, elég durva lenne. Meg ez nem is jellemző a sorozatra. Az első és második évad végén is lezárták az adott történetet.

3x 13

Merry, 2010.11.18 11:07

Nem bánnám ha mondjuk a csata legizgalmasabb pillanatában érne véget az epizód, nem úgy hogy Arthur és társai visszaszerzik Camelotot és Morganat meg Morgeus-t leszámítva mindenki nagyon boldog lesz.

3x13

Judy, 2010.11.17 20:43

A képen már Arthur-nál van az Excalibur - kíváncsi leszek, hogy végződik majd a harmadik évad, visszafoglalják-e Camelot-ot a fiúk.

excalibur

Camriana, 2010.11.17 19:33

Szerintem meg az üvegcsének, amit a Halászkirálytól kapott lesz valahogy köze az Excalibur visszaszerzéséhez..

3.13 kép excalibur

Merry, 2010.11.17 19:00

Ami az Excalibur-t illeti...2x9 epizód... Csak szerintem várható hogy Freya vagy a szellemi vagy a lelke vagy valami ehhez hasonló segít visszaszerezni Merlinnek a kardot? Másképp nem nagyon látom annak az epizódcímnek a lényegét....

Ez a kép!!!!! ( Kicsit aggódtam mi lesz sir Leonnal )Annyira... na jó inkább csodálom még pár percig

3x13 első kép

Camriana, 2010.11.17 08:21

Ez a kéép!! Aztamindenit!!! Megy is rögtön Windows háttérnek.. :))

3x13 első kép

Judy, 2010.11.16 22:46

Ez a kép nagyon szuper a srácokról :)

Excalibur

Camriana, 2010.11.11 21:43

Ahogy így olvasom, az Excaliburt végülis azért halássza majd elő Merlin, hogy Arthur le tudja győzni vele a halhatatlanokat.. Azzal ölte meg Uther a sógort is az első évadban.:) Remélem nem csak az lesz, hogy Merlin odaadja Arthurnak a kardot, hogy "itt van, nesze!" :D

évadzáró

Camriana, 2010.11.11 21:29

Elolvastam én is a tartalmakat, hát nem semmi évadzáró elé nézünk.. Bár én egy kicsit félek hogy a részek rövidsége miatt megint hiányérzetem lesz és megint arra fogok gondolni hogy mi minden történhetett volna még.. Na de majd meglátjuk..
Ez a cliffhanger amit írtál hatalmas lenne, az biztos. De akkor ez most tekinthető majd duplarésznek? Mondjuk gondolom, főleg ha úgy kezdődik majd az utolsó hogy Morgana már a trónon csücsül..
Jajj de nagyon kiváncsi vagyok! :)

3x12 és 3x13

Judy, 2010.11.11 20:01

Olvastátok a tartalmakat? Nekem tetszik, zsúfolt évadzáró lesz, az biztos. Lehet, hogy túlságosan is. Az Excalibur-ról már tudtunk, és azon gondolkodtam, hogy a Serleg lehet a Szent Grál a sorozatban (a legendában aki iszik belőle, örökké fiatal marad és Parszifal +a király történetében szerepel).
Kíváncsi leszek, Merlin varázsol-e Arthur előtt, ahogy Colin mondta; el tudnám fogadni, ha ez lenne az évadzáró cliffhanger.

Dumaterem

Judy, 2010.11.11 19:48

Megnyílt a dumaterem, hogy ne off-oljuk szét a topic-ot. Hp-t ott folytattam...

Harry Potter

Camriana, 2010.11.11 17:18

Megnéztem google-ben, tényleg szembetűnő a változás. Ahogy az évszámokat elnézem, ez a színész még gyerek volt mikor a Harry Potter kezdődött, most meg már egy fiatalember..

Off: Nem, a könyveket sem olvastam. Alapból nem vagyok úgy oda a fantasy-ért, a Merlint sem az ilyen elemekért szeretem. Merlin varázslatai még tetszenek is, de az ilyen griffeket, avankokat, manticore-okat, sidhe-eket simán tudnám mellőzni. :)
A Harry Potterrel pedig úgy voltam, ahogy már sokszor előfordult: ha egy filmet túlságosan nagy imádat övez az engem egy idő után elkezd taszítani attól a filmtől, és mivel a HP nem is nagyon érdekelt soha így végülis nem jutottam el odáig hogy leüljek megnézni.. Majd talán egyszer, ki tudja.. :)
A történelmi témájú filmeket, sorozatokat mindig is jobban preferáltam.. :)

HP+képek

Judy, 2010.11.10 21:36

Ha kíváncsi vagy rá és a google-tól képtalálokat kérsz a "dudley dursley"-re, behozza a HP-s képeket.

A képek tényleg nagyon jók. Ki akartam tenni először a főoldalra, aztán meggondoltam, mert aki csak az 1. évadban jár, annak ez is spoiler lehet.

off: Nem is olvastad a HP-t? A könyvek nagyon jók, nagyon tudom ajánlani. A filmek nem tudják, csak megpróbálják visszaadni a könyvek hangulatát és tartalmát, legfeljebb egy-egy jelenetet tudnak bemutatni a 600 oldalas regényekből. Szerintem fantasztikus regénysorozat, mindenképp érdemes elolvasni.
off vége

képek

Camriana, 2010.11.10 19:47

Én még egy HP-t sem láttam, úgyhogy nincs viszonyítási alapom.. Ellenben az új Arthur-Gwen képek a 10-es részből nagyon tetszenek. Főleg az amelyiken Gwen ráhajtja a fejét Arthur vállára.. Nagyon aranyos képek, még készülhetett volna róluk egy pár ezekhez hasonló..

3x11 képek

Judy, 2010.11.09 07:57

Nahát, hogy megnőtt és lefogyott ez a fiú a HP óta! :O