Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt az oldalt csak akkor olvasgasd, ha biztosan tudni szeretnéd, mi fog történni a következő részekben illetve itt lehet találgatni, beszélgetni arról, mi fog történni az elkövetkező részekben.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Évadzáró

Judy, 2010.10.31 18:10

Eyget kell, hogy értsek :) A 3x10-13-ig szuper részek jönnek :)

Lovagok

Virginia, 2010.10.31 11:13

Én úgy olvastam valahol hogy a kerekasztal lovagjai 12-en voltak: Arthur,Lancelot,Gawain,Percival,Tristan,Kay,Bors,Galahad,Geraint,Geharis,Gareth,Lamorah....Gondolom a híresebbeket teszik bele a sorozatba. Egybként képtelen voltam ellenállni és elolvastam a spoilereket.Hát...elképesztően király évadzáró lesz.Már alig várom

Új lovag

Judy, 2010.10.28 22:14

A lovag neve, aki nem jutott a múltkor eszembe, Percival lesz. Még neki is kell egy bemutatkozó rész.

Évadvégi spoilerek

Camriana, 2010.10.28 21:58

Ja és kiváncsi leszek, hogy mit hoznak majd ki az Arthur-Gwen-Lancelot háromszögből, és hogy milyen lesz a Kerekasztal.. :)
(Úgy látszik az előző hozzászólásom végére valahogy odakeveredett az ellenőrzőkód :) Sorry :)

Évadvégi spoilerek

Camriana, 2010.10.28 21:53

Lehet, hogy nekem is csak most nagy a szám, aztán a végén egy napot sem tudok majd várni a 11-es résszel.. :) Túl jó ez a sorozat, túl jó.. :)

Olvastam bizony a 10-es rész tartalmát, és egyetértek, nem semmi epizódokat tartogat nekünk az évad második fele. Csak győzzük kivárni. :)

Nagyon kiváncsi leszek az évadzáróra, jó lesz mindenkit együtt látni: Arthur, Merlin, Lancelot, Gawain, Elyan, Sir Leon.. Nem akármilyen csapat lesz. 10529

spoilerek

Judy, 2010.10.28 21:10

Az biztos, hogy én nem fogom összevárni a részeket, persze aztán majd ki leszek akadva, hogy várni kell egy hetet ;)
A 3x10-est olvastad? Nem semmi rész lesz az sem.

Úgy tűnik, már a következő részben elkezd Gwen gyanakodni Morgana-ra, a 3x10-esben pedig megmutatkozik Morgana jelleme mindenki előtt;
A 3x08-as mágiahasználatos spoiler izgat még engem nagyon, kíváncsi vagyok, ez mit takarhat.

Nagyon izgalmas részeket vetítenek elő ezek a spoilerek, szuper évadzáró ígérkezik :)

durva spoilerek

Camriana, 2010.10.28 20:52

Jobban várom ezeket az évadzáró epizódokat mint eddig bármelyik sorozatból bármilyen részt... Ezek a durva spoilerek csak még jobban erősítik a kiváncsiságomat..
Ha lesz elég akaraterőm kivárni (ismerem magamat, nem lesz), akkor a 11-es, 12-es és 13-as részeket egyben nézem meg mint egy 2 órás filmet.. Csak hogy fogom tudni kivárniii??? :)

3.-4. évad

Virginia, 2010.10.28 15:32

Alice az Gaius régi szerelme. "love in the time of dragons" te szent ég szerintem, ez biztos poénos rész lesz marha kiváncsí vagyok

3. évad

Camriana, 2010.10.28 13:26

Hát igen, bízom benne, hogy megtudjuk majd valahonnan, hogy melyik részről beszéltek. Van egy olyan érzésem, hogy ami az övéké az az én kedvenc részem is lesz.. :)

Az Alice-os résznek nagyon jó címet adtak, nagyon tetszik: "Love In The Time Of Dragons"
Én is a nyolcas részt várom most nagyon, utána meg a tizediktől mindegyiket. Főleg az utolsó hármat ami egy trilógia lesz ahogy olvastam. Kiváncsi vagyok, hogy hozzák majd össze Arthurt és az Excaliburt, ez az az amit a legjobban várok..:)

Off: Na, úgy látszik nem csak a Merlin imádat a közös bennünk, Judy. :) Te is ilyen nagy Internátus rajongó vagy? Akkor nem kell magyaráznom, hogy milyen jó kis sori. :) Én is úgy vagyok vele, mint te, sőt, ha lehet kettesével nézném, úgy mint az első 3 évadot, mert ez a heti két dózis most nagyon kevés. És persze mindig úgy hagyják abba a részt, hogy az ember tűkön ül míg nem jön a következő.
Azt olvastam, hogy az 5. évad csak jövőre jön.. :(

3. évad

Judy, 2010.10.27 21:09

Én a következő részre tippelek, hogy ez a kedvencük, de ha más nem, a későbbi nyilatkozataikból majd kiderül. Valahogy én is ezt a részt várom nagyon.

Alice szerintem is filler lesz ;(

off: hű, én is nagy internátus néző vagyok ám, sőt, beoltottam a környezetemet és mindig megbeszéljük a látottakat. Be kell valljam, engem már idegesít kissé, h Maria ennyire fél és nem meri megmondani Ivan-nak, h ő az anyja, pedig már rengeteg jó alkalom lett volna, pl. amikor Ivan beteg volt. A sori ettől függetlenül szuper jó és a negyedik évadra is képes volt megújulni és tovább szőni az iskola szövevényes és titokzatos történetét, szóval le a kalappal az írók előtt. Ja, és fel sem tűnik, h több mint 1 óra egy epizód.

lehetséges válaszok ;)

Judy, 2010.10.27 21:02

A kard most ugye a tóban van, ahová Merlin behajította, de gondolom, nem nagy kunszt neki kivenni a vízből ;) Jelen formában azonban akinél a kard van, az legyőzhetetlen, tehát kell egy varázslat, hogy csak Arthur kezében legyen a kard legyőzhetetlen, csak ő tudja használni. Lehet, hogy a kőből kihúzásos jelenet is benne lesz, de mivel a sori a legenda előtti időintervallumban játszódik, nem biztos. Mindenesetre erre én is kíváncsi leszek.
Igen, Arthur ül majd a trónra és én is arra tippeltem, hogy Gwen segít majd belülről.
Annyit tudunk, amit Colin elárult erről az évadról, hogy Merlin Arthur előtt használ majd mágiát... az is lehet, hogy ez már a következő részben lesz. De azt is mondták, hogy nem ez lesz az az évad, amikor Merlin titkára fény derül. Szóval lehet, h úgy lesz, ahogy Camriana írta.
Melrin szerintem sem olyan, hogy veszsekedne Arthur-ral, de azt el tudom képzelni, h amikor már nem lesz titok a varázsereje, akkor viccesen mindig megemlíti, hányszor mentette már meg Arthur-t.

javítás

Virginia, 2010.10.27 19:33

Bocsánat csak megkell osztanom a gépet, így kissé összefolyt a mondandom. Az utolsó mondatot úgy értettem mikor Arthur már tud mindent és hát, ezután is bármin összekaphatnak és egy komolyabb vitánál Merlin elveszti a fejét és jól Arthur fejének vágdossa hogy mindig ő mentette meg stb..stb....persze Merlin nem ilyen de ki tudja mi történhet még. Ezek csak az én eléggé furcsa és idióta ötleteim nem kell komolyan venni

kérdések

Virginia, 2010.10.27 18:38

Durva spoilerek,amiket a 3. évados fórumnál írtatok amire nagyon kiváncsi vagyok az az hogy szerzi meg Arthur a kardot ( már szinte el is képzeltem egy drámai amikor kihúzza a kardot a kőből,húú).Morgana trónra kerül akkor uther távozik. Ez edddig tök logikus. De ha visszafoglalják a kastélyt akkor Arthur ül a trónra, nem? Ha Gwen bent marad Morgana udvartartásában akkor gondolom ő lesz a kémje Merlinéknek, nem? Merlin lelepleződéséről megkérdeztem anyukámat ő mit gondol (mert időközben rászoktattam) szerinte Arthur biztos kissé pofára esik mikor megtudja hogy merlin varázsló. ezek után biztos lesz köztük egy olyan veszekedés mikor merlin szépen arthur fejéhez vágja hogy hányszor mentette meg az életet

3. évad

Camriana, 2010.10.27 15:00

Nem csodálom, hogy Sir Leon kedvelt karakter lett, én is nagyon bírtam az előző évadban, szimpatikus figura. Mindig megmosolyogtat az a rész amikor egy asztalnál ülnek Lady Catrinával aki már az eredeti alakjában látható, és Sir Leon próbálja minden undorát leplezve észhez téríteni a királyt. Meg az is aranyos ahogy Gaiussal előadják a királynak, hogy a királynőnek agyarai vannak, ha nem vette volna észre.. :))

Volt nemrég az az interjú Colinnal és Bradley-vel, amiben a 10-es részt említik, mint kedvencüket. Csak azóta olvastam, hogy volt cserebere az epizódok sorrendjét illetően, tehát lehet, hogy a 10-es rész nem is az lesz amiről beszéltek. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez volt, vagy esetleg a következő epizód lesz az, mert annyit leszűrtem az interjúból, hogy olyan részről van szó ami nem Camelotban játszódik. Jó lenne tudni, hogy pontosan melyikre is gondolnak, melyik rész az amelyik egyöntetűen a kedvencük.

Off: A sorozat, amit említettem az Internátus. Nem tudom, hogy ismered-e, ez egy spanyol thrillersorozat, én kb 2 hónapja kezdtem el nézni letöltött formában, de amúgy az AXN csatornán szokott menni. Na és ebben van egy nagyon érdekes szál, ami röviden arról szól, hogy egy nő 16 év után megtalálja a csecsemőként elrabolt fiát az internátusban, de nem meri elmondani neki, hogy ő az anyja bizonyos okoknál fogva. És nagyon érdekes a kapcsolatuk, mert a srác eleinte utálja ezt a nőt, de később szépen lassan megkedveli, anélkül, hogy tudná, hogy ő az édesanyja. Na és ezt a pillanatot várom már nagyon, hogy megtudja végre az igazat, mert nagyon kiváncsi lennék hogy mit szól hozzá, hogy reagál, mit csinál stb.. Nagyon jól játszik ez a fiatal színész és eszméletlen jó karaktere van, szóval emiatt is ez az egyik kedvenc történetszálam a sorozatban.
De egyébként az egész sorozat szuper, hihetetlenül jó, tulajdonképpen ugyanannyira a szívem csücske mint a Merlin. Na jó, a Merlin az elsőszámú, de ezt is nagyon szeretem. :) Na de nem akarok itt nagyon off-olni, szóval ez volt az a sori amit említettem..:)

Az Alice-es rész is fillernek tűnik így első olvasásra. Megint valaki, akit meg kell szabadítani a mágia gonosz uralma alól.. :) A Gaius-Merlin konfliktusra kiváncsi leszek.

Lovagok

Judy, 2010.10.26 22:42

... folytatás a 3. évados fórumról:
Igen, ha jól tudom, ő is lovag lesz, egyébként nekem szimpatikus karakter volt. Persze Sir Leon is ;) És valami fehér lovagról is volt szó, de erre most nem emlékszem pontosan.
Sir Leon egyébként egy külön történet, lehet, h te is olvastad, h ő tulajdonképpen meghalt a második évad végén, amikor elsőként jelentkezett a Sárkány elleni harcra, aztán "feltámasztották", mert sokan kedvelték a karaktert és a stáb is imádta a színészt.

A duplarészes kastély-visszafoglaló nyitóepizód ötlete nagyon tetszik!

És az is jó lenne, ha Arthur így apránként rakná össze a dolgokat és figyelné Merlin-t, ahogy írtad.

off: Elárulod, melyik az a másik sori? Kíváncsivá tettél...